Instagram Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

Instagram Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

Instagram Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

Instagram Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

Instagram Beğeni Engeli Kaldırma

Instagram’da beğeni engeli genelde ünlü kişilerin koyduğu engellerden kaynaklanır. Bu şekilde takipçiler dışındakiler beğeni yapamaz.

Instagram'da beğeni engeli söz konusu olduğunda birçok çözümün gündeme geldiği görülmektedir. Genelde ünlü isimlerin tercih ettiği bu yöntemi siz de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Instagram'da gizliliğinizi korumanın hayal ettiğinizden çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Instagram hesabınızı özel olarak ayarlasanız veya sosyal ağdaki belirli kullanıcıları engelleseniz bile, herkese açık gönderilere yaptığınız beğeniler yine de herkes tarafından görüntülenebilir. Ayrıca, bir kullanıcı, "Beğen" koyduğunuz bir profilin takipçisiyse, beğeniniz ücretsiz olarak ikincisinden olacaktır.

Ancak gizliliğinizi korumak için beğeninizi gösterdiğiniz içerikleri başkalarının görmesini engellemek istediniz ve bu nedenle Instagram'da beğeni nasıl gösterilmez diye merak ettiniz. Pekala, sizi bir kez daha buraya, bloguma getiren soru buysa, bilin ki yine doğru zamanda doğru yerdesiniz!

Hesabı Özelleştirmek

Instagram profilinizi gizli yapmanızı sağlayan ayar aktif edilirken herkese açık gönderilere attığınız beğenilerin yine tüm kullanıcılar tarafından görülebileceğini ve ayrıca kullanıcı adınızı gönderinin altında görüntüleyin.

Her şey sizin için açıksa, hesabınızı gizli olarak ayarlamak için gerekli talimatları içeren sonraki paragrafları okumaya devam edin. Ardından Android veya iOS cihazınızı alın ve aşağıdaki talimatları izleyin. Bir profili özel olarak ayarlamak geriye dönük değildir. Bu, hesabın mevcut takipçilerinin otomatik olarak hesaba erişme yetkisine sahip olduğu ve dolayısıyla beğeniler de dahil olmak üzere içeriğini görüntülemeye devam ettiği anlamına gelir. 

Özel yapılmış bir profilde zaten aktif olan bir takipçiye "Beğen"in gösterilmesini önlemek için, ikincisini engellemelisiniz. Ardından, Instagram özel hesap öğesinin yanında bulunan anahtarın kolunu AÇIK konumuna getirin ve hesabınız özel hale getirilecektir. 

Instagram Gizlilik Ayarlamak

Bir Instagram hesabını gizli olarak ayarlamak için iOS'ta izlenecek prosedür, Android için daha önce görülenle neredeyse aynıdır. En uygun fiyattan instagram beğeni satın almak için https://www.gotakipci.com/instagram-begeni-satin-al/ hizmetimizi kullanabilirsiniz.

iPhone'unuzda resmi Instagram uygulamasını başlatmanız, hesabınıza giriş yapmanız ve benzer durumda incelemeniz gerekir.

Bir gün tekrar profilinizi genel yapmaya karar verirseniz, geri gitmek zorunda kalacak Ayarlar> Gizlilik  ve hareket  yanında bulunan anahtarı Özel hesap için öğenin OFF Instagram "orijinal" ayarlarını geri yüklemek.