Instagram Fotoğraf İndirme

Instagram fotoğraf indirmek istiyorsanız bu aracımız tam size göre. Üstelik HD kalitede program kullanmadan ve sınırsız sayıda fotoğraf indirebilirsiniz.

Instagram Fotoğraf İndirme

Instagram fotoğraf indirmek istiyorsanız bu aracımız tam size göre. Üstelik HD kalitede program kullanmadan ve sınırsız sayıda fotoğraf indirebilirsiniz.

Instagram Fotoğraf İndirme

Instagram Fotoğraf İndirme Nedir?

İnstagram fotoğrafı indirme için instagramın maalesef ki sağladığı bir kolaylık ya da kısa yol yok. Bu yüzden de farklı yöntemler ve farklı uygulamalar ya da linkler denemeniz gerekmektedir. İnstagramın sağlamadığı bu hizmeti sitemizde bulunan instagram foto indir aşamaları ile kolayca kullanıcı profil resmini ya da diğer fotoğrafları indirebilirsiniz.

İnstagramda günde binlerce fotoğraf paylaşılıyor. Bu fotoğraflardan beğendiğiniz ya da başkasına göndermek istediğiniz fotoğraflar olabilir. İnstagramda gönderinin sağ üst köşesinde yan yana 3 nokta bulunan yere tıklayınca insta foto indir seçeneği değil paylaş seçeneği çıkmaktadır. Paylaş seçeneğine tıkladığınız zaman göndermek istediğiniz uygulamalardan birini seçtiğinizde sadece instagramda içeriğin olduğu linki göndermiş olursunuz. Karşınızdaki bu linki tıklayarak gönderdiğiniz içeriği görür. Yani instagramda bulunan fotoğrafı indirememiş olursunuz.

Sadece içerik değil bazen kişilerin profil fotoğrafını da çok beğenirsiniz ya da hoşlandığınız ve sevdiğiniz kişinin haberi olmadan instagram profil fotoğrafı indirmek için farklı arayışlara girebilirsiniz. Kullanıcılar bu ihtiyaçlarına cevap aramak için arama motorlarında instagram profil resmi indir gibi kelimeleri sıkça aratır. İnstagramda sevdiğiniz ve beğendiğiniz video ya da fotoğraf içeriklerini direkt indiremeseniz de daha sonra görebilmeniz için kaydet özelliğini kullanarak seçtiğiniz ve beğendiğiniz içeriği daha sonra tekrar görebilir ya da izleyebilirsiniz. Bu özellik ile instagramda fotoğraf indirmek mümkün olmasa da bilmenizde fayda var.

Öncelikle instagram hesabınıza giriş yapın daha sonra kaydetmek istediğiniz içeriğe gelin. Sağ altta bulunan kurdele simgesine dokunun.  Bu durumda fotoğraf hesabınıza kaydedilir. Ancak koleksiyona kaydet tuşuna da basarsanız kayıt ettiklerinizi özelleştirmiş olursunuz. Kaydettiklerinizi daha sonra görebilmeniz için profilinizin bulunduğu sayfaya gidin ve sağ üstte yer alan alt alta 3 çizginin bulunduğu yere tıklayın orada Ayarlar, Kaydedilenler, … vb gibi seçenekler çıkacaktır. Kaydedilenler kısmına dokunun ve daha önce kaydettiğiniz fotoğrafları buradan görebilirsiniz.

Bu özellik instagram pp indirme imkanı vermemek ile birlikte işinize yarayacak bir yöntemdir. Bilgisayar, tablet ya da Android ve İOS uyumlu telefonlarınızda instagram hesabınızı kullanarak bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Instagram Profil Fotoğrafı Nasıl İndirilir?

 İnstagramda direkt olarak instagram foto indir gibi bir seçenek bulunmadığından telefonunuzun ekran görüntüsü alma özelliğini kullanarak da beğendiğiniz fotoğrafları kaydedebilirsiniz. Ekran görüntüsünün fotoğrafın kalitesini düşüreceği kanaatinde iseniz o zaman instagram fotoğrafı indirme seçeneklerinden olan sitelere URL girme ya da fotoğraf indirme uygulaması kullanma ya da indirmek istediğiniz fotoğrafın linkinin en başına “ 0 “ ( sıfır ) koyarak da instagram fotoğrafı indirebilirsiniz.

Instagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri Nelerdir?

  1. Ekran Görüntüsü Alarak İnsta Foto İndir  

Android ya da İOS cihazlarda basitçe yapabileceğiniz yöntemdir.

  • İnstagram hesabınıza giriş yapın.
  • Beğendiğiniz ya da indirmek istediğiniz fotoğrafa gelin ve tam boy olarak açın.
  • Ekran görüntüsü alın.
  • Fotoğrafı düzenlemek için kırpma işlemi uygulayın.
  • Fotoğrafı galerinize kaydedin

 

  1. Fotoğraf İndirme Sitelerine URL Yapıştırma İle

 Başka bir seçeneğiniz de farklı sitelerden instagram pp indirme olabilir. İnstagramda bulunan her foto için kullanılabilir. Ancak eğer kapalı hesapların gönderileri varsa bu durumda bu yöntem ile o hesaplardaki fotoğrafları indiremeyeceksiniz. Bu yöntem ile açık hesaplardaki insta foto indirebilirsiniz.

  • Tarayıcıya gelin ve Instagram hesabınızı açın.
  • İndirmek istediğiniz fotoğrafa gelin.
  • Adres çubuğunda bulunan linki kopyalayın
  • İndirme sitesinde gösterilen yere yapıştırın.
  • Download ya da indir seçeneğine basın ve indirme işlemini yapın.
  1.  0 ( Sıfır ) Kullanarak Fotoğraf İndirme

Tarayıcı ya da program olmadan instagram fotoğrafı indirme yolu çok basittir. Siz de bu yol ile kolayca instagramda beğendiğiniz fotoğrafları indirebilirsiniz. Yalnız bu yöntem bilgisayarda çalışan bir yöntem olduğu için telefonunuzda yapamazsınız.

  • Tarayıcıdan İnstagram hesabınızı açın.
  • İndirmek istediğiniz fotoğrafı açın.
  • Adres çubuğundaki linkin başına 0 ( sıfır ) koyun. Örnek: www.0instagram.com/p.....
  • Enter’a basın ve açılan sayfada İndir seçeneğini tıklayın.
  1. Bilgisayara İndirilen Program İle İndirme

Windows ya da MacOs’ta instagram pp indirme işlemi yapmak istiyorsanız uygun olan programlardan birini seçin ve yükleyin. Daha sonraki adımları kolayca sırası ile takip edin ve indirme işlemini tamamlayın.