Instagram Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Bir çok kullanıcı sosyal medyada çokça vakit geçirdiği için bir süre sonra bu alışkanlığı azaltmak veya bitirmek için hesaplarını silmek istiyorlar. Bu yüzden sizlere hesap silme instagram işlemlerini detaylı bir şekilde anlatacağız. İşlem sonrası isteğinize göre seçenekleri takip edebilirsiniz.

Instagram Hesap Silme Linki 2022

Bu konuya alakalı iki farklı link bulunmaktadır. Birincisi instagram hesap kapatma ki bu geçici bir yöntemdir diğeri de tamamen instagram hesap silme linkiyle mevcut hesabınızın silinmesini sağlar.

Instagram Geçici Hesap Kapatma Linki

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/  Buradaki linke tıklayarak instagram resmi sayfaya yönlendikten sonra kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir. Ardından işlemi onayladıktan sonra hesabınızı kapanacaktır. Bu şekilde hesabınız aranmalarda,yorumlarda genel olarak instagramda görünmeyecektir.

Instagram Kapatılan Hesabı Açma

Yukarıdaki işlemler sonrası hesabınızı kapattığınızı düşünürsek. Tekrar hesabınızı açmanız oldukça basittir. Instagrama kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptırdıktan sonra instagram hesap dondurma işlemi sonrası hesabınız sorunsuz bir şekilde açılacaktır. Bu işlemi haftada bir yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Instagram Hesap Kalıcı Silme Linki 2022 

Hesabınızı dondurmak veya geçici bir şekilde kapatmak istemiyor tamamen instagramdan silmek istiyorsanız. Adımları takip edebilirsiniz.

Öncelikle https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ buradaki adrese giriş sağlıyoruz.

  • Ardından kullanıcı adı ve şifremizi girmemişsek giriş yapıyoruz.
  • Karşımıza Hesabını sil sayfası gelecektir
  • Burada hesabınızı silmek yerine geçici olarak kapatabilirsiniz uyarısı verecektir. Ama siz hesabınızı silmek istediğiniz için bu seçeneği önemsemiyoruz.
  • Hesabını neden silmek istiyorsun? sorusunu cevaplamanız gerekemektedir. Buradaki seçeneklerden herhangi birini seçebilirsiniz.
  • Tüm işlemleri yaptıktan sonra şifrenizi girmenizi isteyecektir. Yine bir uyarıyla karşılaşacaksınız.
  • Silme talebinden 1 ay sonra hesabınız tamamen silinecek. Bu süreçte girmek isterseniz giriş sağlayabilirsiniz ama 30 günlük süreniz olduğunuzu unutmayın.

Bu işlemleri yaptığınızda instagram hesap silme kalıcı olarak yapmış olursunuz.

Telefondan Instagram Hesap Silme

Tarayıcıdan çok kolay hesap silinse de bazı kullanıcılar uygulama aracılığıyla hesap silme işlemlerini yapmak istiyorlar. Ama malesef bu seçenek şuan için mümkün değil. Bu tür işlemleri uygulama üzerinden yapamazsınız. Yukarıda verilen linklere telefondayken tıkladığınızda tarayıcı olarak açılacaktır. İşlemleri tarayıcınız üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Tekrar hatırlatmak gerekirse uygulama üzerinden silme işlemleri olmadığını belirtmek isteriz. Yukarıda anlatınları yapmanız halinde hesap silme instagramı sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.

Instagram Çoklu Hesap Silme

Kullanıcılar bazen birden fazla hesap silmek istiyorlar. Ama bu şuan için mümkün değil. Her hesap için aynı işlemi sağlamanız gerekiyor. Aksi halde instagram toplu hesap silme gibi bir özellik yok. Bunun yanında genelde kullanıcıların sahte hesapları da oluyor. Bu süreçte fake hesapları silmek isteyenlerde yine bu arayışlarda bulunuyorlar. Instagram fake hesap silmek istiyorsanız anlatılanları uygulamanız yeterlidir.

Sizden gelen sorular;

Instagram hesap silme işlemi ne zaman başarılı olur?

Hesap silme işleminizi onayladıktan sonraki 30 gününcü tamamen instagramdan kaldırılır. Tekrar açılmaz ve bununla alakalı herhangi bir talep kabul görmez. O yüzden hesabınızı silmeden önce bunları göz önünde bulundurmanız yararınıza olacaktır.

Hesap silindikten sonra aramalarda veya arkadaş etiketlerinde görünür müyüm?

Hayır görünmezsiniz. Çünkü siz hesabınızın tamamen silinmesiyle alakalı talep gönderdiniz ve hiç bir şekilde instagram üzerinde bir bilginiz kalmaz.

Telefonumdan instagram uygulamasını kaldırdım hesabım silinir mi?

Hayır silinmez. Çünkü siz sadece instagram uygulamasıyla alakalı işlem yaptınız. Hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız yukarıda anlatılan işlemleri sağlamanız gerekmektedir. İşlem sonrası instagram düşmeyen takipçi almak için https://www.gotakipci.com/instagram-dusmeyen-takipci-satin-al/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Instagram hesabımı dondurdum tekrar açabilir miyim?

Yukarda anlatılan geçici kapatma işlemiyle hesabınızı dondurabilirsiniz. Hesabınız tamamen silinmediği için bilgilerinizle giriş yaptığınızda sorunsuz bir şekilde hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz.