Instagram Hikaye Kapakları Nasıl Değiştirilir?

Instagram Hikaye Kapakları Nasıl Değiştirilir?

Instagram Hikaye Kapakları Nasıl Değiştirilir?

Instagram Hikaye Kapakları Nasıl Değiştirilir?

Instagram hikaye kapakları nasıl değiştirilir? Instagram hikaye kapaklarının kullanımlarında değişikler sıklıkla olması için bazı yöntemlerin uygulanması gerekir.

Instagram hikaye kapaklarını değiştirme işlemleri günümüzde yaygın olarak kullanılıyor. Genel olarak Instagram hikayeleri teknik olarak 24 saatlik bir kullanımı oluyor. Takipçiler 24 saat içinde hikayeleri görebiliyor. Bu özellik ile Instagram kullanımlarında daha çok artışlar yaşanmıştır. Fakat bazı kişiler sürekli olarak Instagram hesaplarının hikaye bölümlerinde hikayelerinin kalmasını ister. Bu tarz durumlar için Instagram şirketi öne çıkanlar özelliğini oluşturdu.

Instagramda öne çıkanlar bölümünde hikaye eklemek için; hikaye paylaşım alanından öne çıkanlara ekle tercih edilmesi yeterlidir. Genel olarak Instagram öne çıkanlar kapak değiştirme olanağı yoktur. Bunun için öne çıkanlar alanına yeni bir hikaye alanı eklemeniz gerekiyor. Öne çıkanlar kısmına eklenen ilk fotoğraf ya da video kapak fotoğrafı oluyor. Instagram platformunda hikaye kapağı değişimleri özelliği bulunmamaktadır. Bu yüzden de birden fazla öne çıkanlar hikayesini ekleme özelliği gelmiştir.

Instagram Öne Çıkan Hikaye

Günümüzde Instagramda aktif olarak alabilmek için düzenli ve sürekli olarak hikaye eklemek gerekir. Hikayelerin silinmemesi isteyenlerin tercihleri ise; öne çıkanlar alanı oluyor. Genel olarak günümüzde öne çıkanlar alanı daha yoğun olarak kullanılıyor. Takipçilerin öne çıkanlar alanlarında ilk olarak dikkatlerini kapak fotoğrafları çeker. Hikaye kapağı işlemine istinaden bunlara ek olarak https://www.gotakipci.com/instagram/ sayfamızdan instagram ile alakalı bir çok hizmete en ucuz şekilde ulaşabilirsiniz.

Instagram öne çıkanlar hikaye alanlarında kapak fotoğraflarının dikkat çekici olması gerekiyor. Takipçiler kapak fotoğraflarına göre öne çıkanlar alanlarını görüntülerler. Hikaye alanlarında ki görüntülenme sayısı Instagramda keşfet kısmında yer almanızı sağlar. Bu yüzden de Instagram kullanıcıları için öne çıkanlar alanlarındaki kapak fotoğrafları önemsenir. Özelliklede fenomenler için öne çıkanlar kapak fotoğrafları daha çok ön planda yer alıyor.

Instagram Hikaye Fotoğrafları

Genel olarak Instagram kullanıcıları; Instagramın hikaye alanları kullanmaktan keyif alırlar. Farklı özellikler ekleyerek hikaye bölümlerinde video ya da fotoğraf eklenir. Özelliklede gençler için Instagram hikaye fotoğrafları daha detaylı olarak kullanılır. Filtre özellikleri ile sevilen ya da değer verilen anlar hikaye alanlarında 24 saatlik paylaşılır. 24 saat sonunda ise hikayeyi takipçiler göremez.