Instagram Fotoğraf Kalitesi Düşüyor Sorunu ve Çözümü

Instagram Fotoğraf Kalitesi Düşüyor Sorunu ve Çözümü

Instagram Fotoğraf Kalitesi Düşüyor Sorunu ve Çözümü

Instagram Fotoğraf Kalitesi Düşüyor Sorunu ve Çözümü

Instagram Fotoğraf Kalitesi Düşüyor Sorunu

Sürekli güncellendiği için Instagram Fotoğraf Kalitesi Düşüyor Sorunu birçok kullanıcının yaşadığı olağan sorunlardan biri oldu.

Instagram fotoğraf kalitesi düşüyor sorunu nasıl çözülür merak edenler genelde güncellemeler mağdurlarıdır. Son güncellemeler, kullanıcıların göndermeden önce görüntüleri kırpmasını gerektirmiyor. Yatay veya dikey seçeneği kullanmak için, işleme için <>» öğesini etkinleştirin. 

Bu eylem, yalnızca görüntünün biçimini değil, aynı zamanda kalitesini de ayarlamanıza olanak tanır. Programı kullanmak basittir. Canlı görüntüler eklemek için aşağıdakileri yapmanız gerekir:

  • Yazılım ayarlarına gidin.
  • Gelişmiş sekmesi açılır.
  • Yayınların düzenlenmesi ve düzenlenmesi açılır. Bunu yapmak için seçilen öğenin yanındaki kutuyu işaretleyin.
  • Bunu yaptıktan sonra, akışta net içerik görünür.
  • Yayınlayarak, yayının yeni okuyucular ve aboneler çekeceğinden emin olabilirsiniz.

Güzel görüntülerin nasıl düzenleneceğine karar verirken, her şeyden önce içeriğin ilk kalitesini kontrol etmeniz gerekir. Bunun nedeni, ayarları nedeniyle tüm görüntülerin kalitesini kaybetmemesidir.

Resimlere orijinal kaliteyi vermek için, Instagram'a yüklerken fotoğrafın kalitesi bozulursa, birçok dokunuşla bu etkiyi en aza indirebilirsiniz.

Görüntü Kalitesi bozulmadan Foto Ekleme

Insta otomatik olarak yerleştirildiğinde görüntüyü küçültür. Bu nedenle 1080×1080 orijinal boyutunda fotoğraf çekilmesi tavsiye edilir. Bununla birlikte instagram’da fotoğraf kalitesi düzenlemek için aşağıdaki yazılımları kullanabilirsiniz:

  • CLRZR, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve birçok düzenleme işlemini gerçekleştirebileceğiniz bir yazılımdır. Yardımcı program, parametreleri değiştirmeden görüntüleri kaydeder, ancak hasarlı olanları iyileştirecektir;
  • Prisma başka bir ücretsiz uygulamadır. Özelliklerinden biri, içeriğin görselini ve sanatsal unsurunu iyileştirme yetkisi olarak kabul edilir. Kullanıcı dilerse görüntüyü sanata dönüştürebilir;
  • Trigraphy, mekanik seçenekleri kullanıcıya açan bir uygulamadır. Bunları kullanarak, içeriğin çekici ve pahalı hale geleceği gerçeğine hazırlıklı olmanız gerekir, ancak aynı zamanda profili yükleyecektir.

Sitelerden hazır fotoğraflar indirmek istiyorsanız özel uygulamalar kullanmayınız. Fonksiyonda uygun parametreler ve ayarlar yapılmalıdır.

Nasıl Kaydedilir?

Bir görüntü indirmeniz gerekiyorsa, aşağıdaki işlem sırasını gerçekleştirmeniz gerekir:

  • İlgilenilen görüntünün seçildiği Fotoğraf bölümü açılır.
  • Değişikliklerin olduğu düğme etkinleştirilir.
  • Gerekli değişiklikler girilir: kırpma, yazma, yakınlaştırma ve döndürme.
  • Bir çubuk simgesine tıklarsınız. Sağ üst köşede bulunur. Yeni fotoğrafı orijinal görünümle karşılaştırmanıza olanak tanır.
  • Memnun kalırsanız, değişikliklerinizi kaydedebilirsiniz.

Bundan sonra galeri yalnızca yeniyi değil, orijinal görüntüyü de kaydeder. Her şey doğru yapılırsa, Instagram'ın neden hikayelerin kalitesini bozduğunu merak etmenize gerek kalmayacak. Yine instagramda yaptığınız yorumların daha çok kişi tarafından görünmesini istiyorsanız bu sayfadan https://www.gotakipci.com/instagram-yorum-begenisi-satin-al/ instagram yorum beğenisi satın alabilirsiniz.

Instagram fotoğraf yükleme kalitesi bozulmasına neden olan sebeplerin çoğu teknik durumdaki bir arızadan kaynaklanmaktadır. Bunlardan kaçınmak için ünlü Photoshop programının ön kullanımına geçmelisiniz.