Instagram Hesap Kapatma 2022 İşlemleri

Instagram Hesap Kapatma 2022 İşlemleri

Instagram Hesap Kapatma 2022 İşlemleri

Instagram Hesap Kapatma 2022 İşlemleri

Instagram hesap kapatma seçenekleri

Instagram hesabını kalıcı olarak kapatmak isteyen kişiler için bu yazımızda instagram hesap kapatma silme kalıcı konusunu detaylı olarak ele alacağız.

Instagram kullanmaktan çeşitli nedenlerden dolayı vazgeçen ve instagram hesabını kapatmak isteyen kişiler hesabını kalıcı olarak silmek isteyebilirler. Instagram hesabını kalıcı olarak silmek yerine instagram hesabınızı dondurarak istediğiniz zaman geri açabilmeniz mümkün ancak kalıcı olarak hesap kapatma işlemini yaptıktan sonra tüm fotoğraflarınız, yorumlarınız silinecektir. Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmeye karar verdiğiniz zaman hesap kapatma instagram özelliğini kullanabilirsiniz.

Instagram kapatma linki ile hesap kapatma

Instagram hesabını kapatmak isteyen kişiler aşağıda paylaştığımız link üzerinden kolay bir şekilde hesap kapatma seçeneklerine ulaşabilirler.

Instagram hesap kapatma işlemine başlamadan önce aşağıda ki instagram hesabı kapatma linkine tıklayın.

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

Ardından karşınıza çıkan instagram hesabı kapatma formunu doldurmanız gerekmektedir. Yazımızın devamında instagram hesap kapatma formu doldurmayı maddeler halinde ele alacağız.

Instagram hesap kapatma formu doldurma

Instagram hesabınızı kapatmak için instagram hesap linkinde ki sayfa üzerinde ki formu doldurmanız için aşağıda ki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • Öncelikle yukarıda ki hesap kapatma instagram linkine tıklayın.
  • Burada ki form kısmında hesabınızı silme nedeninizi belirtmeniz istenecektir. . Açılır menü üzerinden hesabınızı silme nedeninizi seçtikten sonra hesap silme işlemine devam edebilirsiniz.
  • ‘’Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir ‘’ yazan kısma şifrenizi girmeniz istenmektedir.
  •  Yukarıda ki işlemleri yapmanız ardından ‘’Hesabımı kalıcı olarak sil’’ seçeneğine tıklamanızla birlikte hesap silme işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Instagram hesap kapatma formunu kullanarak instagram hesabınızı kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Kalıcı olarak kapatılan instagram hesapları eğer kararınızdan vazgeçerseniz belirli bir süre içinde olmak kaydıyla geri açılabilmektedir, ancak eski kullanıcı adınızı almanız mümkün olmayacaktır. Kalıcı olarak kapatılan instagram hesapları bir süre sonra geri dönülemez şekilde silinecektir.

Instagram geçici kapatma nasıl yapılır ?

Instagram hesabınızı tamamen silmek yerine geçici bir süre kapatmayı düşünüyorsanız geçici olarak hesap kapatma özelliğini kullanabilirsiniz. Geçici olarak kapattığınız instagram hesabınızı kolay bir şekilde geri açabilirsiniz.

  • İnstagram hesabınızı geçici olarak kapatmak yani dondurmak için öncelikle aşağıdaki geçici olarak instagram hesabı kapatma linkine tıklayın.
  • Instagram geçici hesap kapatma linki: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/
  • Link üzerinde ki sayfaya girdikten sonra instagram hesabını neden kapatıyorsun seçeneğine açılır menü üzerinde ki seçeneklerden birini seçerek cevaplandırın.
  • İnstagram hesabını neden kapatıyorsun sorusuna menü üzerinde ki seçeneklerden birini seçtikten sonra bir altta bulunan ‘’devam etmek için lütfen şifreni gir’’ kısmına instagram hesap şifrenizi yazın.
  • Şifrenizi yazmanızla birlikte aktif hale gelen ‘’Hesabı geçici olarak kapat’’ seçeneğine tıklayın. Geçici instagram hesabı kapatma işlemi böylelikle tamamlanmış olacak.

Unutmayın instagram hesabını geçici olarak kapat seçeneğine tıkladıktan sonra yeniden hesabınızı açabilmeniz için 1-2 gün beklemeniz gerekecektir. Yeniden hesabınızı aktifleştirebilmeniz için gerekli olan bu süre geçtikten sonra uygulama üzerinden giriş yapmanızla birlikte hesabınız tekrardan aktif hale gelecektir. Eskiden yüklemiş olduğunuz resimler, yapmış olduğunuz yorumlar, beğeniler, takipçi ve takipler aynısı gibi duracaktır.

Hesap kapatma instagram bilinmesi gerekenler

Instagram hesabını kapatmanın iki farklı yolu bulunmaktadır. Bunlar ‘’instagram kapatma silme kalıcı’’ ve ‘’geçici olarak hesabı dondurma’’ seçenekleridir. Instagram hesabınızı kapatmaktan vazgeçmeniz halinde https://www.gotakipci.com/instagram-begeni-satin-al/ buradan instagram beğeni satın alabilirsiniz.

Kalıcı olarak hesap silmeniz durumunda belirli bir süre içerisinde hesabınızı geri açmanız mümkün olsa da kullanıcı adınızı alamayacaksınız ve belirlenen süre geçtiği durumda hesabınız tamamen silinecektir. Geçici olarak hesabı kapatma, dondurma seçeneğinde ise istediğiniz zaman aynı kullanıcı adınız ile birlikte hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz. Ayrıca instagram aktiflik kapatma seçeneğini kullanarak hesabınızı kapatmanıza gerek kalmaksızın son görülmenizi gizleyebilirsiniz.