TikTok’ta Kendi Seslerimizi Ekleme Nasıl Olur?

TikTok’ta Kendi Seslerimizi Ekleme Nasıl Olur?

TikTok’ta Kendi Seslerimizi Ekleme Nasıl Olur?

TikTok’ta Kendi Seslerimizi Ekleme Nasıl Olur?

TikTok’ta Kendi Seslerimizi Ekleme

Birçok kişi Tiktok videosu çekerken aynı zamanda kendi seslerini de arkaya eklemek istemektedir. Bu yazımızda tiktok’ta kendi seslerinizi nasıl ekleyebilirsiniz? Sorusunu ele aldık.

Tiktok’ta kendi seslerimizi ekleme nasıl olur? Sorusu son zamanlarda Tiktok kullanan birçok kişinin merak ettiği sorulardan birisidir. Özellikle Tiktok’da video çekerken aynı zamanda arkada kendi sesinin de olmasını isteyenler Tiktok’ta kendi seslerimizi ekleme nasıl olur? sorusunu merak etmektedir.

Yüz milyonlarca kişi tarafından Tiktok video platformları çokça kullanmaktadırlar. Özellikle dijital içerikler açısından sesler, görüntüler ve yazılar ile de güçlendirmektedir. Aynı zamanda TikTok bu açıdan bakacak olursak aynı zamanda ses ekleme özelliğini de bir yandan geliştirmiş durumdadır. Burada aynı zamanda ses ekleme özelliği dışında çok farklı temalar, kurgular ve efektler de ekleme özelliği bulunmaktadır. Kullanıcılar için TikTok da ses ekleme özelliğini kullanılarak içeriklerini daha da güçlendirmektedir.

TikTok’ta Kendi Seslerini Ekleme

TikTok uygulamasına bakacak olursak ses ekleme özelliğini kullanarak aynı zamanda seslendirme yaparken aynı zamanda dikkatli olmak gerekir. Özellikle bu açıdan bakacak olursak TikTok’un ses kütüphanesi aynı zamanda eğlenceli, gülünç ve dramatik tarzda müzik ve seslerden oluşmaktadır.

Özellikle burada yer alan kütüphaneyi kullanmanızın yanı sıra isterseniz kendi kitaplığınızda yer alan müzikleri veya orijinal sesleri de kullanabilmektesiniz. Bu durumdan dolayı telif alabilirsiniz. Tiktok, bu açıdan bakacak olursak aynı zamanda ses ekleme özelliğinde ufak değişiklikler yapmış durumdadır. Fakat kendi sesinizi ekleyerek kendi videolarınızı da oluşturma da bulunuyor peki kendi sesimi Tiktok videosına nasıl ekleyebilirim sorusuna bir göz atalım.

  • Öncelikle cep telefonunuza yüklediğiniz TikTok uygulamasına giriş yapın.
  • Burada ekranın alt kısmında yer alan “+” simgesine dokunun.
  • “Yükle” sekmesini seçin.
  • Bu işlemden sonra “Tüm Fotoğraflar” bölümüne giriş yapın ve burada “Video”yu seçin.
  • Video düzenlemesi yapmak için “İleri” sekmesine tıklayın.

Bu şekilde yaparak Tiktok videonuza ses ekleyebilirisiniz.

Kendi sesinizi ekledikten sonra içeriklerinizin daha popüler olmasını istiyorsanız  bu sayfadan https://www.gotakipci.com/tiktok-izlenme-satin-al/ Tiktok izlenme satın alarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.

Bu işlemin bir diğer yolu ise Tiktokta video çekerken aynı zamanda kendi sesinizi de kaydederek bu işlemi de yapabilirsiniz.