Instagram Hesap Dondurma İşlemleri 2022

Instagram Hesap Dondurma İşlemleri 2022

Instagram Hesap Dondurma İşlemleri 2022

Instagram Hesap Dondurma İşlemleri 2022

Instagram Hesap Dondurma 2022

Instagram kullanımına geçici süre ile ara vermek isteyenler için bu yazımızda instagram geçici hesap dondurma konusunu detaylı olarak ele alacağız.

Instagram hesap dondurma işlemi sosyal medya kullanım sıklığını azaltmak ve kendini sosyal medyanın negatif etkilerinden korumak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Instagram hesabını kalıcı olarak kapatmak yerine geçici bir süre kapatmak istemeyen kişiler için instagram geçici hesap dondurma oldukça kullanışlı bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Anlatımlı hesap dondurma instagram

Instagram hesabınızı belirli bir süre için kapatmanız durumunda profiliniz, yorumlarınız, beğenileriniz, fotoğraflarınız bir sonraki girişinize kadar gizlenir. Hesabınıza giriş yaptığınız zaman her şey kaldığı şekilde tekrardan aktif hale gelir.

Instagram geçici hesap dondurma işlemi tarayıcı üzerinden yapılabilmektedir. Instagram hesabınızı uygulama üzerinden geçici olarak kapatamazsınız. Bilgisayarınızın tarayıcısı üzerinden veya telefonunuzun tarayıcısı üzerinden giriş yapmanız gerekmektedir.

Hesabınıza tarayıcı üzerinden giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımdaki ayarlar simgesine tıklayın veya dokunun bu işlemi yaptıktan sonra profili düzenle seçeneğine tıklayın.

Ekranın sağ aşağısında bulunan hesabımı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın. Bunu yaptıktan sonra karşınıza gelen ‘’Hesabını neden kapatıyorsun?’’ sorusuna açılır menü üzerindeki cevaplardan birini seçerek yanıtlayın. Cevap vermenizle birlikte karşınıza gelen hesabı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın.

Yukarıda ki anlatımı uygulayarak instagram geçici hesap dondurma işlemini kolay bir şekilde kendiniz yapabilirsiniz.

Instagram hesap dondurma linki kullanımı

Instagram hesabınızı aşağıda paylaşmış olduğumuz hesap dondurma linki üzerinden kolay bir şekilde dondurabilirsiniz. Instagram profilinizi tek bir adımla kapatmak için aşağıda paylaşılan instagram hesap dondurma sayfasına giriş yapabilirsiniz. Pratik bir şekilde ayarlar kısmında seçenek aramakla vakit kaybetmeden saniyeler içinde hesabınızı dondurabilirsiniz.

Instagram hesap dondurma linki:   https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

Instagram hesap dondurma açma işlemi

Instagram hesabını dondurmak isteyen kişilerin aklına gelen ilk soru kesinlikle dondurulan hesabın geri nasıl açılabileceği oluyor. Dondurulan hesaplar kolay bir şekilde geri açılabilmektedir. Instagram hesap dondurma işlemini tarayıcı üzerinden yapmanız gerekmesine karşılık dondurulan hesabı açmak için uygulama üzerinden giriş yapmanız yeterli olmaktadır. Dondurmuş olduğunuz hesabınıza giriş yapmanızla birlikte tüm hesap ayarlarınız bıraktığınız şekilde geri yüklenecektir.

Instagram dondurulan hesabı açma işlemimi yaptıktan sonra yüklediğiniz fotoğraflarınız, yazmış olduğunuz yorumlar ve beğenileriniz tekrar görünür hale gelecektir. Instagram hesabınızda bulunan takipçiler ve takip edilenlerde aynı şekilde eski halinde duracaktır. Kısacası dondurulan hesap geri açıldığında eski haline göre hiçbir değişiklik olmayacaktır.

Burada belirtmemizde yarar bulunan bir diğer önemli durum ise dondurduğunuz hesapların geri açılabilmesi için bazı durumlarda 2 güne kadar beklemeniz gerekebilir. Dondurulan hesabı açabilmek için genellikle 24 saat yani bir gün geçmesi gerekiyor olsa da bazen bu durum 48 saat yani iki güne kadar uzayabilmektedir. Instagram hesabınızı dondururken bu süreleri göz önüne almanız gerekmektedir.

Ayrıca instagram hesap dondurma işlemini haftada bir kez yapabilirsiniz. Hesabınızı açtıktan sonra tekrar dondurma işlemi yapabilmeniz için son hesap dondurma işleminizin üzerinden 1 hafta geçmesi gerekmektedir.

Telefondan instagram hesap dondurma işlemi nasıl yapılır?

Instagram geçici hesap dondurma işlemini telefonunuz üzerinden kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Android veya IOS telefonunuz ile tarayıcı üzerinden giriş yaparak hesabınızı dondurabilirsiniz. Bunun için en kısa yol instagram hesap dondurma linkine tıklayarak gerekli kısımları doldurmaktır. Hesabınıza ucuz takipçi almak istiyorsanız instagram bot takipçi satın alarak hızlı bir şekilde popüler hale getirebilirsiniz. https://www.gotakipci.com/instagram-bot-takipci-satin-al/ buradan hizmetten faydalanabilirsiniz.

Telefonunuz üzerinden instagram hesap dondurma linkine tıklamanızın ardından karşınıza çıkan ‘’hesabını neden kapatıyorsun?’’ sorusuna yandaki açılır menüden bir cevap girmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yapmanızın ardından instagram hesap şifrenizi tekrar girmeniz sizden istenecektir. Şifrenizi girmenizin ardından hesabı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayarak dondurma işlemini tamamlayabilirsiniz.